HOME Fossielenbeurs Ede, zaterdag 12 maart 2016
Facebook Fossiel.net In English Please In het Nederlands

Mededeling

Kom naar onze PaleoTime-BE internationale fossielenbeurs in Wijgmaal (BE), op 11 november 2018!

Bouw mee aan Fossiel.net!
Hoe kan ik helpen?


Nederlands English

PaleoTime-NL Fossielenbeurs Ede, zaterdag 10 maart 2018

Fossiel.net-Paleontica, de Werkgroep Fossielen Wageningen en de Paleobiologische kring Nederland en Vlaanderen presenteren met trots de vierde editie van de Internationale Fossielenbeurs in Ede. Dit evenement, op zaterdag 10 maart 2018, is een vriendschappelijke ontmoeting tussen verzamelaars en paleontologen, bedoeld voor het uitwisselen van kennis en ervaring en voor het ruilen, kopen en verkopen van fossielen. De beurs heeft een uitgesproken non-commercieel karakter.

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen. Een van de sprekers is Remy Bakker. Zijn lezing gaat over de levensechte reconstructies van Pleistocene zoogdieren waarvoor hij in 2017 de Van der Lijnonderscheiding ontving. Op de beurs zullen verschillende verenigingen en musea vertegenwoordigd zijn, waaronder Naturalis, het Natuurhistorisch Museum Maastricht en de NGV, GEA, WPZ en WTKG.

Detail informatie over de lezingen: Zie website Paleobiologische kring.

Op deze beurs vindt u uitsluitend fossielen en ander paleo-gerelateerd materiaal (gereedschappen, boeken), dus geen archeologisch materiaal, mineralen en sieraden.

De toegang is gratis en er wordt geen standgeld gevraagd. Om de kosten van het evenement te dekken vragen wij om een vrijwillige financiƫle bijdrage van standhouders en staat er bij de ingang een pot voor eventuele donaties.

Er is een horecagelegenheid op de beurslocatie, waar onder andere koffie, thee en broodjes gekocht kunnen worden.

Het motto van deze beurs is "voor en door verzamelaars". Wilt u ook met een standje met fossielen op deze beurs staan? Schrijf u dan in via het Inschrijfformulier.


Belangrijke informatie Fossielenbeurs Fossiel.net, Werkgroep Fossielen Wageningen en de Paleobiologisch Kring

0