HOME Fossielenbeurs Ede, zaterdag 12 maart 2016
Facebook Fossiel.net In English Please In het Nederlands

Mededeling

Bezoek de PaleoTime-BE Fossielenbeurs op zondag 12 november 2017 in Wijgmaal, België, georganiseerd door HONA, Fossiel.net-Paleontica en de Paleobiologische Kring van Nederland en Vlaanderen.

Bouw mee aan Fossiel.net!
Hoe kan ik helpen?


Nederlands English

Fossielenbeurs Ede, zaterdag 11 maart 2017

Fossiel.net, de Werkgroep Fossielen Wageningen en de Paleobiologische kring Nederland en Vlaanderen kondigen met trots de derde editie aan van de Fossielenbeurs in Ede aan, op zaterdag 11 maart 2017. Dit evenement is opgevat als een vriendschappelijke ontmoeting tussen verzamelaars en paleontologen, waar kennis en ervaring kan uitgewisseld worden, en waar natuurlijk ook fossielen geruild, gekocht en verkocht kunnen worden tegen aantrekkelijke prijzen. De beurs heeft een non-commercieel karakter en ruilen wordt aangemoedigd.

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen, met onder andere lezingen over de Triceratops-opgraving van Naturalis en over de fossiele reptielen uit het Trias van Winterswijk. Op de beurs zullen verschillende verenigingen en musea vertegenwoordigd zijn, waaronder Naturalis, het Natuurhistorisch Museum Maastricht en de NGV, GEA, WPZ en WTKG. 

Detail informatie over de lezingen: Zie website Paleobiologische kring.

De beurs is uitsluitend bedoeld voor fossielen en ander paleo-gerelateerd materiaal (gereedschappen, boeken), dus niet voor archeologisch materiaal, mineralen of schmuck.

De toegang is gratis en er wordt geen standgeld gevraagd. Om de kosten van het evenement (o.a. huur van de zaal, reclame) te dekken zullen wij om een vrijwillige financiële bijdrage van standhouders vragen. Er is een horecagelegenheid op de beurslocatie, waar onder andere koffie, thee en broodjes gekocht kunnen worden door bezoekers en standhouders.

Het motto van deze beurs is "voor en door verzamelaars". Wij nodigen dan ook een ieder uit die geïnteresseerd is om met een standje met fossielen op deze beurs te staan zich in te schrijven via de link naar het inschrijfformulier onderaan de pagina. Hier vind je ook een downloadlink naar de poster van dit evenement. Voel je vrij om deze poster te delen binnen uw netwerk.Belangrijke informatie Fossielenbeurs Fossiel.net, Werkgroep Fossielen Wageningen en de Paleobiologisch Kring

879